Om Oss 2018-04-10T21:50:48+00:00
DentOn Tandvård

DentOn Tandvård: Om oss

Kontakta oss idag för kvalitativ tandvård. Vi är ett litet team med stora erfarenheter inom tandvården.

Natalie
Legitimerad Tandläkare

Utbildad vid Umeå Universitet, med 18 års erfarenhet både från den offentliga och den privata sektorn. Hon är kunnig tandläkare som har varit klinikchef på flera kliniker och handledare för ett flertal tandläkare. 2 år som tandläkare i Schweiz med högkvalitativ estetisk tandvård har ytterligare bidragit till hennes kompetens. Hon har jobbat inom både barn- och vuxen-tandvård.
Kirurgi samt behandling av tandvårdsrädda patienter är också en utav hennes starkaste sidor. I hennes händer kan vem som helst känna sig trygg och omhändertagen.

Maja
Legitimerad Tandläkare

Ung och ambitiös person med mycket hög social kompetens som blir snabbt omtyckt av alla. Hon är omtänksam och ser till att du som patient står i fokus och får den trygghet du behöver.

Rotbehandlingar och protetik ligger henne varmt om hjärtat men även tandvårdsrädda och implantat-intresserade patienter då hon har forskat inom detta område.

Hon har redan jobbat 4 år på DentOn Tandvård och trivs bäst i mindre team i privat regi.

Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandreglering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligner, båda avtagbara och osynliga tandställningar.