DentOn Tandvård

DentOn Tandvård: Om oss

Kontakta oss idag för kvalitativ tandvård. Vi är ett litet team med stora erfarenheter inom tandvården.

Natalie Legitimerad Tandläkare

Natalie
Legitimerad Tandläkare

Utbildad vid Umeå Universitet, med 19 års erfarenhet, både från den offentliga och den privata sektorn. Hon är kunnig tandläkare som har varit klinikchef på flera kliniker och handledare för ett flertal tandläkare och tandsköterskor. 2 år som tandläkare i Schweiz med högkvalitativ estetisk tandvård har ytterligare bidragit till hennes kompetens. Hon har jobbat inom både barn- och vuxen-tandvård.

Kirurgi samt behandling av tandvårdsrädda patienter är också en utav hennes starkaste sidor. I hennes händer kan vem som helst känna sig trygg och omhändertagen.

Shima Legitimerad Tandhygienist

Shima 
Legitimerad Tandhygienist

Shima utbildades i Jönköping till leg. Tandhygienist med kandidatexamen för 10 år sedan.
Hon har ett brett kompetensspektrum inom tandvården men även inom estetiska behandlingar såsom botox och fillers. Behandlingar av tandlossningssjukdomar, på både tänder och implantat, är hennes specialområde. Hon utför även tandblekning, lagningar samt fastsättning av tandsmycken.
Profylax och estetiska/kosmetiska behandlingar ligger henne varmt om hjärtat.
Marina Tandsköterska

Marina 
Tandsköterska

En duktig tandsköterska med mer än 30 års erfarenhet inom yrket. Jobbat endast i privatregi vilket har bidragit till hennes förmåga att kunna ge det där lilla extra. Hon är omtänksam och social vilket är speciellt viktigt för alla våra tandvårdsrädda patienter.
Det är hennes vänliga röst som du får höra när du ringer till oss.

Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandreglering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligner, båda avtagbara och osynliga tandställningar.