DentOn Tandvård

DentOn Tandvård: Om oss

Kontakta oss idag för kvalitativ tandvård. Vi är ett litet team med stora erfarenheter inom tandvården.

Natalie
Legitimerad Tandläkare

Utbildad vid Umeå Universitet, med 19 års erfarenhet, både från den offentliga och den privata sektorn. Hon är kunnig tandläkare som har varit klinikchef på flera kliniker och handledare för ett flertal tandläkare och tandsköterskor. 2 år som tandläkare i Schweiz med högkvalitativ estetisk tandvård har ytterligare bidragit till hennes kompetens. Hon har jobbat inom både barn- och vuxen-tandvård.

Kirurgi samt behandling av tandvårdsrädda patienter är också en utav hennes starkaste sidor. I hennes händer kan vem som helst känna sig trygg och omhändertagen.

Linda
Legitimerad tandhygienist

Linda är legitimerad tandhygienist sen flera år tillbaka, ursprungligen från Karlstad. Under hennes utbildning fick hon specialutmärkelser, bl.a. studerandepris för ”positiv attityd och personlig utstrålning” vilket återspeglas i hennes dagliga arbete.
Hon har brett kompetensspektrum, med erfarenhet från både Folktandvården och privat men på de senare åren jobbat i privat regi. Behandling av tandlossningssjukdomar, på både tänder och implantat, är hennes special-område. Profylax och estetiska behandlingar ligger henne varmt om hjärtat men även omhändertagande av tandvårdsrädda patienter.

Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandreglering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligner, båda avtagbara och osynliga tandställningar.